Diensten

Machinale metaal- en kunststofbewerking


Dankzij ons uitgebreide machinepark bieden wij een zeer divers en breed verspaningspakket aan. Zowel draaiwerk als freeswerk, gestuurd en conventioneel uitgevoerd. Ieder materiaalsoort dat bij ons binnenkomt verlaat onze afdeling als halffabricaat of eindproduct.

DienstenConstructiewerk


De opgedane kennis en vakbekwaamheid binnen ons bedrijf komen tot uiting in onze diverse producten en projecten. Denk hierbij aan het zagen van een latei tot het maken van complete staalconstructies. De realisatie van tafelframes tot het vervaardigen van trappen t.b.v. woonhuis, kantoor of bedrijfshal.

Constructiewerk van staal of roestvaststaal en van enkelstuk tot meervoudige stukken. Onze uitdaging ligt in een perfecte uitvoering.

Diensten

Onderhoud en reparatie


Het onderhoud van productielijnen en de reparatie van onderdelen behoren tot ons complete pakket. Wij laten u niet achter met een half product. Onderhoud met of zonder tekening, groot of klein, staal of roestvrijstaal. Uw zorg is onze uitdaging!

DienstenMachinebouw


U kunt bij ons terecht voor de ontwikkeling en productie van dé oplossing op uw vraagstuk. Gezien onze opgebouwde professionele ervaring in de machinebouw kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Machinebouw voor iedere tak van sport, zowel in staal of roestvrijstaal te realiseren. Voor ons maakt dit geen verschil in mogelijkheden.

Diensten

Engineering


Naast het realiseren van projecten staan wij ook naast u bij het bedenken en ontwerpen hiervan. Wij beschikken over de volgende tekenpakketten: Inventor, AutoCad en SketchUp.


Hierdoor kunnen wij uw project volledig uit handen nemen van ontwerp tot realisatie tot oplevering en nazorg.