CertificeringEN 1090-1:2009+A1:2011


Van Leeuwen Metaalbewerkers B.V. is in het bezit van de EN 1090-1:2009+A1:2011 certificering. Deze certificering is een Europese norm die betrekking heeft op de technische eisen voor de uitvoering.

CertificeringVCA


Ons personeel is VCA gecertificeerd. De VCA-certificering staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een certificeringssysteem dat bedrijven in de industrie, bouw en techniek beoordeelt op hun veiligheids-, gezondheids- en milieubeleid en -prestaties. Het doel van de VCA-certificering is om het aantal ongevallen op de werkvloer te verminderen en de veiligheid van werknemers te waarborgen. Bedrijven die voldoen aan de VCA-normen worden erkend als zijnde in staat om veilig en gezond te werken volgens de geldende wet- en regelgeving.

LidmaatschapKoninklijke Metaalunie


Het lidmaatschap van Koninklijke Metaalunie houdt in dat we zijn aangesloten bij een belangenbehartigingsorganisatie die specifiek is gericht op de metaalindustrie in Nederland. Koninklijke Metaalunie is de ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaalsector.

OpleidingSBB erkend leerbedrijf


Een SBB erkend leerbedrijf is een bedrijf dat voldoet aan de eisen en criteria van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) om leerlingen of studenten een kwalitatief hoogwaardige stage of leerwerkplek te bieden. SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven in Nederland.


Als SBB erkend leerbedrijf spelen we een essentiƫle rol in het opleiden van toekomstige vakmensen en dragen ook wij bij aan de praktijkgerichte ontwikkeling van studenten binnen hun vakgebied.